logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

Abdij Rolduc is meer dan alleen een abdij. Achter de kloostermuren is er een hoop bedrijvigheid. In deze nieuwsbrief willen wij u laten kennismaken met de verschillende facetten van onze abdij. We doen dit aan de hand van de 6 V's: Verrassend Veelzijdig Verblijven, Vergaderen en Vieren in de verborgen parel uit het Verleden.

afbeelding
Verrassend

De aanblik van Abdij Rolduc als gasten het voorplein betreden is een aangename verrassing. Eenmaal binnen, is de verwondering nog groter: de entree met de imposante trap, de rustgevende kruisgangen, de adembenemende abdijkerk, de prachtige rococobibliotheek, de sfeervolle brasserie en de pittoreske binnentuinen. Verrassend is ook dat er zich in dit UNESCO monument een hotel en conferentieoord bevindt. Wie had dat gedacht, een echte ‘verborgen parel’.

Fotogalerij
afbeelding
Veelzijdig

Abdij Rolduc beschikt over 160 hotelkamers goed voor meer dan 300 hotelgasten en 16 conferentie- en feestzalen voor gezelschappen van 4 tot 450 personen. Voor individuele gasten is er de Kloosterbrasserie de Kanunnik waar u terecht kunt voor lunch, diner, of een high tea. Jaarlijks bezoeken duizenden mensen het hotel- en conferentieoord voor een vergadering, een feest, een bruiloft, een clubweekend, een koor- of repetitieweekend, een koffietafel, een expositie, een rondleiding of gewoon als begin of eindpunt van een wandel- of fietstocht.

Restaurant
Cultuuragenda
afbeelding
Verblijven

De 160 hotelkamers zijn verdeeld in 2 categorieën: de 3-sterren superior comfort kamers, waaronder ook enkele familiekamers, met een privé badkamer en de eenvoudige economy kamers met wastafel op de kamer en een gedeelde badkamer op de gang. De economy kamers beschikken niet over een sterrenclasificatie, maar hebben wel hetzelfde serviceniveau als de comfortkamers. Alle kamers beschikken over gratis wifi. Abdij Rolduc biedt verschillende interessante hotelarrangementen en aanbiedingen.

Arrangementen
Aanbiedingen
afbeelding
Vergaderen

Voor uw vergadering, bijeenkomst, conferentie, congres of training hebben wij  verschillende vergaderarrangementen en aanbiedingen samengesteld. De maar liefst 16 conferentiezalen zijn standaard uitgerust met een flipover en gratis wifi. Per vergaderzaal kunt u kiezen uit verschillende audiovisuele middelen. U kunt uw vergadering uitbreiden met een lunch of diner. Ter afsluiting kunt u met uw gezelschap gezellig borrelen in de hotelbar. 

Arrangementen
Vergaderzalen
afbeelding
Vieren

Een bruiloft, communie, verjaardag, babyborrel, jubileum of personeelsfeest; er zijn genoeg redenen om een feest te organiseren. Binnen onze abdij beschikken we over diverse feestzalen. Voor een klein intiem diner tot een groot personeelsfeest. Of u nu een 5-gangendiner wenst, een uitbundig feest met een buffet of een receptie met hapjes; op Rolduc weten wij voor elk gezelschap een passende beleving te creëren. U kunt zelf een menu of een buffet samenstellen. Ook een high tea of een koffietafel behoren tot onze mogelijkheden. Wij werken samen met fotografen, bloemisten en evenementenbureaus om het plaatje helemaal compleet te maken.

Feestzalen
Buffetten & Menu's
afbeelding
Verleden

Abdij Rolduc heeft een rijk en imposant verleden. Tijdens een historische rondleiding door de abdij o.l.v. een ervaren gids leert u alles over de  stichter Ailbertus en de Augustijner Koorheren, de Hertogen van Limburg en nog veel meer. Er zijn verschillende rondleidingen mogelijk. U kunt ook kiezen voor het abdijarrangement waarbij de standaard rondleiding uitgebreid wordt met een ontvangst met koffie en vlaai en een abdijbierproeverijtje ter afsluiting. Bent u met name geïnteresseerd in de orgels van de abdijkerk? Organist Tjeu Zeijen staat u graag te woord.

Rondleidingen
De kerkorgels
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe