logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

Een nieuw jaar, een nieuw begin en nieuwe ideeën. Een nieuwjaarsbijeenkomst in een van onze prachtige zalen is een ideale gelegenheid om uw nieuwe voornemens te presenteren. Dan komen natuurlijk ook de eerste vergaderingen weer langzaam op gang. Met onze vergaderarrangementen kunt u onbezorgd uw vergadering houden. In deze nieuwsbrief vertellen wij u alles over bijeenkomsten, vergaderingen en aantrekkelijke kortingen.

afbeelding
Nieuwjaarsbijeenkomst

Na de gezellige Kerstborrels in december, waarbij alle hoogte- en dieptepunten van 2019 de revue gepasseerd zijn, is het nu tijd voor een nieuwjaarsbijeenkomst waarbij u samen met uw collega’s onder het genot van een glaasje champagne het nieuwe jaar inluidt en vooruit kijkt op de nieuwe doelstellingen. Abdij Rolduc beschikt over meerdere prachtige zalen voor grote en kleine gezelschappen. Of u nu samen wilt ontbijten, lunchen, dineren of gewoon borrelen. Aan de hand van uw wensen, maken wij er een gezellige bijeenkomst van.

Lees meer
afbeelding
Winterdeal vergaderarrangementen

Of u nu een kleine of grote vergadering organiseert, of het allemaal eenvoudig of net zo uitgebreid mogelijk moet, met onze vergaderarrangementen kunt u onbezorgd uw vergadering, bijeenkomst of training houden. U kunt kiezen uit 4- en 8-uursvergaderarrangementen, met of zonder lunch en met of zonder audiovisuele middelen. Als u bovendien uw vergadering boekt in januari, februari of maart, ontvangt u 10% korting op onze vergaderarrangementen (geldig vanaf 8 personen)! Op onze website krijgt u in het filmpje van de Brightlands conferentie alvast een kleine impressie van hoe uw bijeenkomst eruit zou kunnen zien.

Vergaderarrangementen
Brightlands conferentie 2019
afbeelding
Vergaderzalen

Ons vergaderlandschap is uniek! Maar liefst 16 vergaderzalen en conferentieruimtes, variërend in capaciteit van 4 tot 450 personen staan tot uw beschikking. Elke zaal heeft haar eigen karakter en uitstraling. U kiest zelf de door u gewenste opstelling. We gaan dit jaar fris beginnen met het opknappen van een van onze grootste zalen: de Aula Minor. Een nieuw likje verf, nieuwe vloerbedekking, nieuwe gordijnen, nieuw meubilair en extra verwarming, Een hele klus, maar het resultaat mag er straks zijn.

Vergaderzalen
afbeelding
Rolduc Corporate Loyalty Programma

Naast de eerder genoemde winterdeal hebben wij speciaal voor onze vaste zakelijke boekers het “Rolduc Corporate Loyalty Programma” bedacht. Met dit programma krijgen vaste gasten het hele jaar door tot 5% korting. Wilt u weten waarvoor de korting precies geldt en of u hiervoor in aanmerking komt? Lees dan snel verder. 

Lees meer
afbeelding
Samenwerking met SLF Group

Om de kwaliteit van onze audiovisuele middelen te waarborgen, gaan we samenwerken met de SLF Group uit Hoensbroek. Samen met  SLF Group zorgen wij ervoor dat uw vergadering, bijeenkomst of evenement, volledig naar uw wens, voorzien is van de juiste audiovisuele ondersteuning. Van een draadloze microfoon tot videoapparatuur tot de complete festivaluitrusting. SLF Group staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en maatwerk. En daarom heeft Abdij Rolduc voor deze samenwerking gekozen. Alleen maar het allerbeste voor onze gasten.

SLF Group
afbeelding
Teamactiviteiten

Misschien wilt u uw vergadering, bijeenkomst of evenement uitbreiden met een speciale team activiteit? Ook daar kunnen wij u al een eindje mee op weg helpen. Denk hierbij bijv. aan een historische groepsrondleiding in verschillende talen. U bepaalt zelf het tijdstip, zodat u zeker weet dat het binnen uw programma past. Verder bevinden er zich nog verschillende bedrijfjes binnen de kloostermuren van Abdij Rolduc. Denk hierbij aan een escape room, een micro-brouwerij, een kunstatelier (Atel'je van Putten) en een coaching & training bedrijf (Lucid Consultancy) gespecialiseerd in teamdagen.

Rondleidingen
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe