logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header
Inleiding

Bent u alweer terug van vakantie, maar wilt u wel nog graag even in vakantiestemming blijven? Of bent u helemaal niet weggeweest en wilt u er misschien toch nog even tussenuit? Dan is een dagje of een paar dagen weg in eigen land misschien wel iets voor u. In augustus zijn er in onze abdij weer allerlei activiteiten en verblijft u op sommige data tegen een zeer aantrekkelijke prijs in ons abdijhotel. In deze nieuwsbrief geven wij u een aantal tips. Veel leesplezier! 

afbeelding
Orlando Kamermuziekfestival 2019

Het Orlando Kamermuziekfestival vindt ook in 2019 weer plaats in onze abdij en wel van 8 tot 18 augustus. Alle lessen die hier op de festivallocatie Rolduc gegeven worden zijn toegankelijk voor publiek. Elke dag vindt een namiddagconcert plaats in de Aula Minor en op sommige dagen is er ook een avondconcert op verschillende locaties binnen Abdij Rolduc. Kijk hieronder voor meer informatie over programma en ticketprijzen. Mocht u uw bezoek aan het festival willen combineren met een overnachting in ons abdijhotel, er zijn nog enkele kamers vrij!

Orlando Festival
afbeelding
Augustus Last-minute!

Nog even lekker weg in augustus? Boek dan in de periode van 18 t/m 29 augustus een zomerse last-minute in ons Abdijhotel voor de prijs van slechts € 44,50 per persoon (bij 2-persoonsbezetting)!  Dit omvat een overnachting inclusief ontbijt in een tweepersoons comfort kamer. Als u via onze website online boekt, geniet u ook nog eens van een extra voordeel van € 5,00!

Boek nu
afbeelding
Expositie Kunstcollectief Vaals

In het kader van het 10-jarig bestaan van het Kunstcollectief Vaals, organiseert het KCV in de maand augustus een veelzijdige groepsexpositie in Abdij Rolduc. Leden van het kunstcollectief zijn actief binnen verschillende disciplines van de kunst. Naast tekenen & schilderen kennen ze ook grafisch werk, fotografie en beeldhouwen. Tijdens deze jubileums-expositie zullen 13 leden hun werk exposeren. De expositie is t/m 29 augustus dagelijks gratis te bezichtigen in onze kruisgangen. Lees hieronder meer informatie over het Kunstcollectief Vaals.

Lees meer
afbeelding
Cultuuragenda

In augustus kunt u verder ook nog deelnemen aan o.a. verschillende rondleidingen door de abdij, een historische lezing en het abdijwijnfeest. Kijk voor exacte data en meer activiteiten in onze cultuuragenda.

Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe