logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

Over 2 weken is het Pasen en natuurlijk vieren wij dat uigebreid in Abdij Rolduc! Uiteraard is er weer een brunchbuffet, maar ook een dinerbuffet op 1e Paasdag zondag 21 april. Wilt u compleet verwend worden? Boek dan het twee- of driedaags Paasarrangement in ons Abdijhotel. Ook staat de Meivakantie voor de deur, dan hebben we weer aantrekkelijke tarieven. Lees meer hierover in deze nieuwsbrief!

afbeelding
Paasarrangementen

Kom met Pasen naar Kerkrade in Zuid-Limburg, een “stukje buitenland in Nederland” en geniet van al het moois wat deze omgeving te bieden heeft. Met onze Paasarrangementen verblijft u een of twee nachten in ons abdijhotel, geniet u op 1e Paasdag van een heerlijk dinerbuffet en verwennen we u elke ochtend met een uitgebreid ontbijt. Er zijn nog enkele kamers vrij, dus boek snel!

Boek nu het Paasarrangement
afbeelding afbeelding
Paasbrunch Paasdiner

Zoals u van ons gewend bent, verzorgen wij op 1e Paasdag weer een uitgebreid brunchbuffet. Dit buffet start om 12:30 uur; de prijs bedraagt € 35,50 per persoon inclusief koffie, thee en jus d' orange (kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen € 17,50). Nieuwsgierig naar de inhoud? Kijk dan op onze website!

Met Pasen kunt u heerlijk bij ons dineren. Onze chefkok heeft samen met zijn keukenbrigade een heerlijk Paasdinerbuffet samengesteld. We ontvangen u om 18:30 uur, dan openen wij het buffet. Prijs: € 42,50 per persoon (kinderen 4 t/m 11 jaar € 19,50).

Paasbrunch
Paasdiner
afbeelding
Meivakantie

Abdijhotel Rolduc is de ideale basis om het prachtige Zuid-Limburgse landschap te ontdekken. Maak gebruik van de diverse wandel- en/of fietsroutes. Bezoek een stad zoals Aken of Maastricht.  Of bezoek een van de vele attracties en andere bezienswaardigheden die deze regio rijk is. Juist in deze bloeiende periode (tussen 22 april en 5 mei) is het ideaal om deze regio te verkennen. Boek nu onze aantrekkelijke Meivakantie last-minute en ontdek wat Zuid-Limburg te bieden heeft!

Mei-vakantie
afbeelding
Cultuuragenda april

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten, hier een korte samenvatting van wat er allemaal in april staat te gebeuren:  

Diverse vieringen in onze abdijkerk (tijdens het Paasweekend); lezing van de Academie Rolduc (12 april); expositie met werken van Mieke Berkers-Poelmans (tm 29 april); rondleiding met aansluitend een bezoek aan de micro-brouwerij (14 & 28 april); historische rondleiding (14, 24 & 28 april).

Op onze website vindt u het complete overzicht van onze evenementen de komende maanden.

Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe