logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
afbeelding
Valentijnsdag in Abdij Rolduc

Over één week is het Valentijnsdag! Wilt u uw geliefde eens verrassen? Reserveer dan een tafel voor het Valentijnsdiner met véél kaarslicht in Abdij Rolduc! Bij aankomst ontvangen wij u met onze sprankelende rosé Rolducwijn. Vervolgens geniet u van een heerlijk viergangendiner en als afsluiting een kopje koffie met snoeperijtjes na. De inhoud van het menu staat op onze website. Prijs per twee personen: € 85,00. Aanvang: 18:30 uur. Reserveer via receptie@rolduc.com of bel 045-5466888.

Wilt u uw Valentijnsdag helemaal compleet maken? Boek dan ons Romantisch-Rolduc-arrangement met een overnachting en ontbijtbuffet in ons Abdijhotel! 

Valentijnsdiner
Valentijnsarrangement
afbeelding afbeelding
Krokusvakantie 3=2 Expositie Huub Vlecken

Heeft u nog geen plannen tijdens de krokusvakantie? Kom dan naar Abdij Rolduc. Met onze 3 = 2 Winterspecial verblijft u 3 nachten in ons hotel inclusief een driegangenmenu.

T/m 27 februari kunt u gratis de expositie van Huub Vlecken bezoeken in onze kruisgangen. "Het landschap" staat centraal in zijn kleurrijke kunstwerken.

Lees meer
Lees meer
afbeelding
Borrelarrangementen

Een verjaardag, een jubileum, een communie, een receptie of een afterwork-borrel: er is altijd wel een reden om het glas te heffen! Heerlijk met borrelgarnituur of kaasblokjes, het kan allemaal in Abdij Rolduc! Wij hebben diverse all-in borrelarrangementen samengesteld voor groepen vanaf 8 personen, ideaal voor elk gezelschap!

Borrelarrangementen
afbeelding afbeelding
Guest review Afscheid

We ontvingen onlangs wederom de Guest Review Award van Booking.com. We zijn hartstikke trots!

Deze week namen stagiaires Hanna van Nistelrooy en Oscar Groen op een speciale manier afscheid van ons bedrijf.

Lees meer
Lees meer
afbeelding
Cultuuragenda

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten: elke maand een andere expositie in de kruisgangen, diverse rondleidingen zoals de historische rondleidingen en de brouwerij-rondleiding, maar ook diverse lezingen, concerten en andere evenementen. Daar vindt u tevens een overzicht van onze evenementen de komende maanden, zoals Pasen, Moederdag, Korenfestvial Cantarode, het Orlandofestival en nog veel meer. Hieronder vindt u een overzicht.

Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe