logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

De feestdagen staan voor de deur, iedereen in Abdij Rolduc is druk bezig met de voorbereidingen voor Kerstmis & Sylvester. We gaan er met z'n allen iets moois van maken. Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om u fijne feestdagen, een mooie jaarwisseling en alle goeds voor 2019 toe te wensen!

Uiteraard staan wij ook in 2019 weer voor u klaar. Speciaal voor onze zakelijke gasten hebben we nieuwe vergaderarrangementen samengesteld. En aangezien januari de maand is van de nieuwjaarsborrel, starten we met "all-in" borrelarrangementen. Ook staan er nieuwe gerechten op de lunchkaart, zoals het "Klooster-12-uurtje" en de lunchspecial. Laat u verrassen!

Graag tot ziens in 2019!

afbeelding
Nieuw in Kloosterbrasserie de Kanunnik!

Het nieuwe jaar beginnen we met een lunchspecial: soep (keuze uit goulash, champignon of tomaat-pompoen) gevolgd door wildragout met frietjes en een frisse salade voor € 17,50 per persoon. Ook introduceren wij het "Klooster-12-uurtje: een soepje van de dag, brood met kroket en abdijbrood met Livar-ham en grottenkaas voor € 9,50 per persoon. Beide gerechten zijn verkrijgbaar in de maanden januari, februari en maart. Heerlijk na bijvoorbeeld een wandeling rondom onze eeuwenoude abdij!

Reserveer een tafel
afbeelding afbeelding
Vergaderen Borrelen

Onze nieuwe vergaderarrangementen voor 2019 zijn klaar! U kunt kiezen uit een 4-uurs of 8-uurs standaard arrangement met of zonder lunch of een 4-uurs of 8-uurs premium arrangement met of zonder lunch. Lees hieronder de details.

Na afloop van een vergadering of bijeenkomst even lekker naborrelen? Dat kan nu ook met onze speciale borrelarrangementen inclusief bittergarnituur. Natuurlijk kunt u ook andere hapjes of zoete lekkernijen kiezen.

Vergaderarrangementen
Borrelarrangementen
afbeelding
Januari soepmaand

Januari is DE soepmaand! Wat is er nu heerlijker in deze koude tijd, dan gezellig binnen opwarmen onder het genot van een lekkere kop soep? In Kloosterbrasserie de Kanunnik kunt u in januari kiezen uit de volgende soepen: goulashsoep, champignonsoep, tomaat-pompoensoep of erwtensoep. Prijs: € 6,25 per persoon. Kom binnen en geniet! 

afbeelding
Expositie: Nostalgia

Vanaf 21 december t/m 30 januari vindt er in onze kruisgangen een expositie plaats met werken van de cursisten van de Vrije Akademie Parkstad. In deze expositie, genaamd 'Nostalgia', treft u schilderijen, tekeningen, grafisch werk, keramiek, glas-in-lood en foto’s van edelsmeedkunst aan. Dagelijks gratis te bezichtigen.

Expositie
afbeelding afbeelding
Fotowedstrijd Rondleiding met mini-orgelconcert

Vanwege het grote succes van de fotowedstrijd in 2018, hebben we besloten in 2019 een nieuwe foto-actie te houden, deze keer met het thema "Abdij Rolduc: 4 seizoenen". Wilt u deelnemen? Kijk dan hieronder voor de voorwaarden.

Op 6 januari, 3 februari en 17 maart wordt de historische rondleiding op zondag nog specialer, want dan geeft stadsorganist Jo Louppen een "mini-orgelconcert" in onze abdijkerk!. Een mooie samenwerking tussen Abdij Rolduc en de Orgelkring Kerkrade.

Fotowedstrijd
Rondleiding
afbeelding
Cultuuragenda

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten: elke maand een andere expositie in de kruisgangen, elke zondag een historische rondleiding en daarnaast diverse markten, lezingen, concerten en andere evenementen. Hieronder vindt u een overzicht.

Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe