logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

December, de maand van de feestdagen. Ons eigen Kerst-decoteam heeft de afgelopen weken weer behoorlijk wat werk verzet en onze abdij prachtig in Kerstsfeer aangekleed. Het eerste kaarsje van de adventskrans gaat aanstaande zondag aan. Dat is ook het eerste weekend van Kerstwereld Rolduc! Slenter door onze kruisgangen, geniet van een glaasje glühwein of warme chocolademelk, geniet van de Kerstmuziek van de koren in onze abdijkerk. Over 4 weken is het Kerstmis. Kom heerlijk dineren met familie en vrienden.  Heeft u nog geen plannen? Neem dan een kijkje in deze nieuwsbrief en bezoek Abdij Rolduc!

afbeelding
Kerstwereld Rolduc

Eindelijk is het dan weer zo ver: Kerstwereld Rolduc staat voor de deur! Dit jaar 2 weekenden: op 1, 2, 8 & 9 december van 11:00 tot 17:00 uur kunt u weer slenteren langs tal van kraampjes, een hapje eten en drinken, Kerstliedjes meezingen en nog veel meer. Met ons aantrekkelijke Kerstmarktenarrangement heeft u gratis entree tot Kerstwereld Rolduc en als u toch hier overnacht, kunt u zelfs nog de vele andere Kerstmarkten in de directe omgeving bezoeken. Beleef de ultieme Kerstsfeer op een sprookjesachtige locatie!

Kerstwereld Rolduc
afbeelding
Kerstarrangementen Abdijhotel Rolduc

Overnachten op een plek, die helemaal past bij de sfeer van Kerstmis: dat kan op een unieke locatie in het zuiden van het land! U verblijft in een 900 jarige abdij met mooie kruisgangen en authentieke comfortabele hotelkamers. Ons Abdijhotel beschikt over een uitstekende keuken. De groene omgeving nodigt uit tot het maken van wandelingen en brengt u in een weldadige rust. Interessante steden als Maastricht, Aken en Luik liggen in de onmiddellijke nabijheid. Abdijhotel Rolduc biedt het allemaal. Wellicht is dit voor u de ideale bestemming voor Kerstmis 2018? Er zijn diverse Kerstarrangementen mogelijk: 

Kerstarrangement 24-26 december
Kerstarrangement 24-25 december
Kerstarrangement 25-26 december
Kerstarrangement 26-27 december
afbeelding
Heerlijk tafelen met Kerstmis

Ook als u niet bij ons overnacht, bent u bij ons van harte welkom, ook tijdens de Kerstdagen! Wilt u graag sfeervol en gezellig tafelen in een historische ambiance? Dan kunt u in onze abdij terecht voor een heerlijk buffet of  menu, op basis van beschikbaarheid & reservering. We hebben nog enkele tafeltjes vrij op Kerstavond, 1e Kerstdag (niet meer voor het brunchbuffet) en 2de Kerstdag. Op onze website kunt u alvast een beetje "voorproeven": de inhoud van de menu's en buffetten staan online!

Onze Kerstmenu's & -buffetten
afbeelding afbeelding
Cadeautip: cadeaubon Diverse abdijbierpakketten

De cadeaubon van Abdij Rolduc is een origineel Sinterklaas- of Kerstcadeau voor bijvoorbeeld een nachtje weg, een diner in onze Kloosterbrasserie of een rondleiding met aansluitend een lunch. U bepaalt zelf de waarde van de bon. Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Zoals in veel kloosters en abdijen gebruikelijk is, kent ook Abdij Rolduc een oude traditie in het brouwen van bier. Het huidige abdijbier van Rolduc wordt gebrouwen volgens eigen recept. Het Brouwgilde Rolduc anno 2013 brouwt ook diverse bieren, die bij onze receptie te koop zijn als geschenkverpakking (vanaf € 8,95). 

afbeelding
Nieuwe licht-mousserende Rolduc-wijn!

Naast de rode Rolduc abdijwijn, die hier al traditiegetrouw sinds 2004 wordt geproduceerd, maken we vanaf dit jaar ook een rosé Rolduc abdijwijn. Beide wijnen worden gemaakt van de druiven uit  onze eigen wijngaard. De rosé is een licht sprankelend product van eigen bodem, zeer goed te drinken als aperitief. Deze rosé is bij onze receptie te koop à € 14,95 per fles. Ook leuk als Kerstgeschenk! 

De rosé abdijwijn van Rolduc
afbeelding
Oudejaarsavond

Wilt u de jaarwisseling doorbrengen in een stijlvolle ambiance? Dan moet u in Abdij Rolduc zijn! Oudejaarsavond serveren wij om 18:30 uur een culinair & feestelijk 4-gangen Sylvestermenu. Voor onze hotelgasten in een arrangement, maar ook voor gasten die hier niet logeren! Wilt u bij ons overnachten, reserveer dan snel want we hebben nog maar enkele kamers vrij!

Diner Oudejaarsavond
Oud & Nieuw arrangement
afbeelding
Cultuuragenda

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten: elke maand een andere expositie in de kruisgangen, diverse markten, lezingen, concerten en andere evenementen. Bijvoorbeeld de Augustinuslezing op 7 december, het Kerstconcert van de Orgelkring op 26 december, onze historische rondleiding op zondag 16, 23 en 30 december en nog veel meer! In de cultuuragenda leest u hier alles over.

Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe