logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

De herfst heeft zijn intrede gedaan, dat betekent dat wij binnen Abdij Rolduc al druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de Kerst. Ons Kerst-decoratieteam heeft weer prachtige creaties bedacht, ook dit jaar wordt het sprookjesachtig! De laatste 2 maanden van het jaar is er van alles te beleven: Kerstwereld Rolduc, Kerst- en Sylvesterarrangementen en nog veel meer. Laat u verrassen in deze nieuwsbrief met Kerstactiviteiten!

afbeelding
Kerstmenu's en -buffetten

In onze vorige nieuwsbrief hebben we u al geïnformeerd over de diverse (overnachtings)mogelijkheden tijdens Kerstmis. Inmiddels staat ook de inhoud van onze kerstbuffetten en -menu's online. Nieuwsgierig naar wat onze chef-kok Kevin van Moorsel en sous-chef Sam Wetzels voor u in petto hebben? Neem dan een kijkje op onze website! Wacht overigens niet te lang met reserveren, want het gaat snel. Onze Kerstbrunch op 1e Kerstdag is nl. al volgeboekt!

Inhoud Kerstmenu's en -buffetten
afbeelding
Kerstwereld Rolduc

Sfeervolle lichtjes, heerlijke glühwein, gezellige kerstmuziek.........het lijkt nog ver weg, maar over 4 weken organiseert de Rotaryclub Kerkrade alweer Kerstwereld Rolduc o.a. in de kruisgangen van Abdij Rolduc. De eerste 2 weekenden van december om precies te zijn, op zaterdag en zondag van 11:00 tot 17:00 uur. De ultieme kerstsfeer op een sprookjesachtige locatie! Kijk op de website van Kerstwereld Rolduc voor het programma.

Kerstwereld Rolduc
afbeelding
Kerstshoppen in de Euregio

Naast Kerstwereld Rolduc zijn hier in een straal van enkele tientallen kilometers nog diverse andere bekende Kerstmarkten te bezoeken. Niet alleen in Nederland, maar ook de markten in België en Duitsland zijn vanuit Abdijhotel Rolduc goed te bereiken. Bezoek bijvoorbeeld de gezellige “Weihnachtsmarkt” in Aken of het sfeervolle Winterland in Hasselt. De eerste markt, Kerststad Valkenburg opent al op 16 november! Verblijf bij ons op basis van het Kerstmarktenarrangement en bezoek deze markten.

Kerstmarktenarrangement
afbeelding
Sylvesterarrangement

Net zoals vorig jaar zijn we ook dit jaar tijdens oudjaar geopend! Wilt u de jaarwisseling doorbrengen in een stijlvolle ambiance? Boek dan ons Sylvesterarrangement inclusief een feestelijk 4-gangenmenu  (aankomst 31 december/vertrek 1 januari).

Boek nu het Sylvesterarrangement
afbeelding
Cadeautip: abdijbierpakket

Zoals in veel kloosters en abdijen gebruikelijk is, kent ook Abdij Rolduc een oude traditie in het brouwen van bier. Het huidige abdijbier van Rolduc wordt gebrouwen volgens eigen recept. Het is een diep goudgeelkleurig abdijbier van hoge gisting met een frisse, volle, ronde en zacht fruitige smaak. Het Brouwgilde Rolduc anno 2013 brouwt ook bier: de Blonde Non en de Broenge Pater. Deze bieren zijn bij onze Receptie te koop als geschenkverpakking (vanaf € 8,95). Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

afbeelding
Cultuuragenda

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten: elke maand een andere expositie in de kruisgangen, elke zondag een historische rondleiding en daarnaast diverse markten, lezingen, concerten en andere evenementen. Bijvoorbeeld een lezing van de Academie Rolduc op 16 november, de Wintermarkt op 23 & 24 november,  de Augustinuslezing op 7 december, het Kerstconcert van de Orgelkring op 26 december en nog veel meer! In de cultuuragenda leest u hier alles over.

Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe