logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

De herfst heeft zijn intrede gedaan; langzaam beginnen de blaadjes van de bomen in ons bosquet te verkleuren en dan zijn ze op hun mooist. We laten ons terras nog even staan, want we krijgen nog een paar heerlijke "nazomer-dagen", waarbij het aangenaam toeven is op ons binnencarré. Onze chefkok heeft samen met zijn keukenbrigade een mooie wildkaart samengesteld. Lees meer hierover in deze herfst-nieuwsbrief!
 

afbeelding
Herfstvakantie: nog even lekker weg!

Aanstaand weekend begint de Herfstvakantie! Ieder seizoen is het heerlijk om te wandelen en fietsen rondom onze abdij, maar vooral in de herfst is het er heerlijk vertoeven. De natuur is dan op zijn mooist! Met onze Herfstvakantiespecial verblijft u op basis van een aantrekkelijk tarief 2 of 3 nachten in ons Abdijhotel (tussen 12 en 31 oktober).

Boek nu
afbeelding
Wildseizoen

Een nieuw seizoen is begonnen, dat betekent vanaf vandaag ook een nieuwe menukaart voor Kloosterbrasserie de Kanunnik. Met diverse heerlijke (wild-)gerechten zoals kalfswang met bundelzwammen, doperwtensoep met gebakken spek, hertensukade met rode kool, hazelnootbavarois met karamelkrokant en nog veel meer.......... Komt u een keer proeven?

Bekijk hier de inhoud
afbeelding
Royal Rococo High Tea

Bijna iedereen kent onze "Rococo-bibliotheek", een schitterende zaal in barok-stijl op de eerste verdieping van onze abdij.  Deze ruimte wordt alleen verhuurd tijdens speciale concerten, korte lezingen, presentaties of bij een fotoreportage. Maar zondag 18 november gebeurt hier iets bijzonders: dan serveren wij er een "Royal Rococo High Tea"! Op de klanken van pianist Vincent Snackers geniet u van warme en koude huisgemaakte hapjes, diverse zoete lekkernijen en onbeperkt thee van Fleur de Café (of koffie voor de liefhebbers). Een zalige balans tussen zoet en hartig, geserveerd in meerdere gangen. Aanvang van dit speciale evenement is 15:00 uur. Reserveer tijdig want vol = vol. 

Royal Rococo High Tea
afbeelding
Foto-expositie #Rolducpicture

In september maakten we de winnaars van de #Rolducpicture fotowedstrijd bekend. Wat hebben we veel en leuke reacties gekregen! De 20 winnende foto's hebben we laten uitvergroten en inlijsten. Ze hangen nu de hele maand oktober in onze kruisgangen. Komt u ze bewonderen?

afbeelding afbeelding
Heerlijk tafelen met Kerst Overnachten met Kerst

Met Kerst is onze abdij ondergedompeld in kerstsfeer; overal zie en proef je Kerstmis! Ons decoratie-team is al druk bezig met de voorbereidingen, ze maken er weer iets moois van! Geniet tijdens de feestdagen van een brunch, een dinerbuffet of een uitgebreid menu. Neem een kijkje op onze Kerstpagina voor de diverse mogelijkheden!

Onze Kerstarrangementen (1 of 2 nachten) staan online! Kies voor een arrangement met aankomst op 24, 25 of 26 december en laat u verwennen tijdens de feestdagen! Lees hier de inhoud van onze Kerstarrangementen.

afbeelding
Cultuuragenda

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten: elke maand een andere expositie in de kruisgangen, elke zondag een historische rondleiding en daarnaast diverse markten, lezingen, concerten en andere evenementen. Kijk in onze cultuuragenda voor een actueel overzicht.

Foto: I. Essers

Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe