logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header
Foto: W. Riksen

De zomer is weer bijna voorbij. Nog even genieten van de laatste warme dagen. De vakantie zit erop, maar dat betekent niet dat we er niet af en toe even tussen uit kunnen. Heerlijk wandelen of fietsen, een markt of expositie bezoeken, deelnemen aan een rondleiding, lunchen of dineren, een weekendje weg. Het kan allemaal in en rondom Abdij Rolduc.

afbeelding
Foto: M. Lammers

HERFSTVAKANTIE-SPECIAL

Nog geen plannen tijdens de Herfstvakantie? Wellicht is onze Herfstvakantie-Special iets voor u. Verblijf 2 of 3 nachten in onze prachtige abdij incl. ontbijt, welkomstdrankje, historische rondleiding met koffie en vlaai en informatie over de omgeving incl. de wandel- en fietsgids van Route.nl. Reserveer nu en vier het najaar in Abdij Rolduc!

Reserveer nu
afbeelding
Foto: A. Luit

DE WINNAARS ZIJN BEKEND!

Wat een geweldige reacties allemaal op alle foto’s van de fotowedstrijd op Facebook. Hartelijk dank aan alle deelnemers en aan iedereen die zo enthousiast ‘geliked’ en gedeeld heeft. Het was tot het allerlaatste moment ontzettend spannend, maar nu kunnen we eindelijk de winnaars bekend maken. De foto hierboven van A. Luit is verkozen tot allermooiste foto. Daarmee is zij de winnares van het Rolduc-Arrangement. Lees snel verder welke foto’s er nog meer geëxposeerd zullen worden in onze prachtige kruisgangen.

Lees verder
afbeelding
Foto: T. van Genck

ROCOCO ROYAL HIGH TEA

In de vorige nieuwsbrief hebben we de Rococo Royal High Tea geïntroduceerd. Deze vindt plaats op 23 september in onze prachtige Rococobibliotheek onder muzikale begeleiding van Vincent Snackers. Er zijn nog tafeltjes vrij. Lees hieronder meer over deze bijzondere high tea.

Lees verder
afbeelding
Foto: H. Lammeriks

RONDLEIDING MET WIJNGAARDBEZOEK

Op 23 september vindt alweer de laatste rondleiding met wijngaardbezoek plaats van dit jaar. De rondleiding begint om 11:00 uur en kost €8,50 p.p. inclusief een kleine proeverij. Interesse? Reserveren kan via onderstaande button.

Reserveer nu
afbeelding
Foto: F. Goossens

KUNSTMARKT

Het Kerkraads Symfonie Orkest organiseert op zondag 30 september voor de 15de keer de Kunstmarkt met verschillende muzikale optredens. Zo’n 50 standhouders bieden hun kunstproducten aan.

Lees verder
afbeelding
Foto: J. Kreukniet

CULTUURAGENDA

Abdij Rolduc heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Kijk in onze cultuuragenda wat er het hele jaar door te doen is.

Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe