logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header
Beleef de zomer in Abdij Rolduc!

De zomer is in volle gang. Met deze tropische temperaturen waan u zich in het buitenland en zeker hier in het prachtige Zuid-Limburg. Heeft u nog geen vakantieplannen gemaakt en wilt u liever in eigen land blijven, dan is een bezoek aan Abdij Rolduc zeker de moeite waard. Het is heerlijk vertoeven in de koele kruisgangen, de abdijkerk en op het pittoreske terras. In de maand augustus kunt u weer genieten van verschillende rondleidingen, concerten, exposities, markten en nog veel meer.  En mocht u willen overnachten, dan hebben wij een leuke last-minute voor u. In deze nieuwsbrief geven wij u alvast een voorproefje van wat er deze zomer allemaal te beleven is in onze abdij.

afbeelding afbeelding
Augustus last-minute Zomeractie

Wilt u in augustus nog even lekker weg? Tussen 5 en 8 augustus en tussen 10 en 13 augustus verblijft u bij ons voor een heel aantrekkelijke prijs.

Wat is er nu heerlijker bij deze warme temperaturen dan een verfrissende cocktail? Wij hebben een leuke zomeractie bedacht.

Lees meer
Lees meer
afbeelding
Expositie Birgitta Vereecke

In de maand augustus exposeert Birgitta Vereecke haar schilderingen in onze kruisgangen. Haar werk zit tussen realistische werk en impressionisme. Haar kracht zit in haar spontane handschrift, mensen op terrassen of pleinen. Vaak thema’s die in onze samenleving worden blootgelegd. Door haar reizen in verschillende landen, komen mens en dier terug in haar werk. Dagelijks gratis te bezichtigen.

Expositie Birgitta Vereecke
afbeelding afbeelding
Zomermarkt Abdijwijnfeest

Op 25 en 26 augustus vindt de jaarlijkse zomermarkt plaats georganiseerd door Junge Kreativ. Het aanbod is weer zeer uitgebreid. 

Tijdens het abdijwijnfeest op 26 augustus wordt de nieuwe Rolduc-wijn gepresenteerd. De Winzer van Rode doneren jaarlijks een bedrag voor een goed doel. 

Lees meer
Lees meer
afbeelding
Fotowedstrijd

Abdij Rolduc is een geliefd foto object. We zien dagelijks prachtige foto’s voorbij komen op Facebook en Instagram. Daarom hebben wij besloten een foto-wedstrijd te organiseren. Wij willen graag een maand lang de 20 mooiste foto’s tentoonstellen in onze kruisgangen. De allermooiste foto maakt ook nog eens kans op een Rolduc-Arrangement voor 2 personen (incl. overnachting, ontbijt en een 3-gangen diner)! Wilt u ook meedoen? Kijk hieronder voor de exacte voorwaarden.

Fotowedstrijd
afbeelding afbeelding
Orlando Festival Cultuuragenda

Van 9 tot 19 augustus vindt het Orlando Festival plaats in onze abdij. U kunt deelnemen aan de diverse masterclasses, lezingen bezoeken of genieten van de prachtige concerten.  

In augustus kunt u ook deelnemen aan een standaard historische rondleiding door de abdij of aan een rondleiding met wijngaardbezoek. Kijk voor exacte data en meer activiteiten in onze cultuuragenda.

Lees meer
Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe