logo
Vreemde opmaak of geen afbeeldingen?
Bekijk de online versie / View the online version
header

We hebben enkele heerlijke feestdagen in onze abdij beleefd. Zowel met Kerstmis als Sylvester was onze abdij geopend en onze gasten hebben genoten van de diners en buffetten. We kijken nu alvast vooruit naar de rest van het jaar! Zo kunt u nu al reserveren voor Valentijnsdag en Pasen. Lees in deze nieuwsbrief o.a. over de januari-aanbieding in ons abdijhotel, de winteraanbieding in de brasserie, De Big Five van Kerkrade en nog veel meer!  

afbeelding afbeelding
Januari-aanbieding Kloosterbrasserie High Tea Kloosterbrasserie

Deze maand is er weer een leuke aanbieding in onze brasserie: een abdij-tapasplankje en een glas Rolducbier (keuze uit een "Rolducker Zwaere" en een "Blonde Non") voor de speciale prijs van € 9,50 per persoon. Gelieve vooraf te reserveren via onze receptie o.v.v. "nieuwsbrief aanbieding januari Kloosterbrasserie".

Wat is er nu gezelliger tijdens deze koude winterdagen, dan een heerlijke Engelse High Tea in onze sfeervolle Kloosterbrasserie? Reserveer 2 dagen vooraf (vanaf 2 personen). Lees hier meer over onze high tea.

Reserveer nu
Reserveer nu
afbeelding
Rondleidingen door onze abdij

Ook in 2018 kunt u weer volop deelnemen aan verschillende rondleidingen door onze abdij. We hebben enkele aanpassingen aangebracht aan de inhoud van de rondleidingen. Vanaf nu zit bij de vaste rondleiding op zondagochtend naast de koffie ook vlaai inbegrepen. Elke maand is er weer een rondleiding met aansluitend een bezoek aan de brouwerij. En vanaf mei tot en met september bieden we ook weer de rondleiding met een bezoek aan onze wijngaard aan.

Rondleidingen
afbeelding
Big Five Kerkrade

Abdij Rolduc behoort tot één van de Big Five attracties van de gemeente Kerkrade. Er is nu een campagne gestart om de Big Five meer onder de aandacht te brengen. Hierbij kunt u fantastische prijzen winnen. Kijk voor meer informatie op de website of op de Facebookpagina van de Big Five.

afbeelding afbeelding
Winteraanbieding januari Cultuuragenda

Even er tussenuit en lekker bijkomen van de feestdagen? In januari hebben we een speciaal winter-lastminute tarief in onze sprookjesachtige abdij.

Abdij Rolduc bruist van de activiteiten: exposities, rondleidingen, lezingen, markten en nog veel meer. In onze cultuuragenda leest u hier alles over

Reserveer nu
Cultuuragenda
Abdij Hotel Rolduc Blijf op de hoogte
Heyendallaan 82
6464 EP Kerkrade
Nederland

t. +31 (0)45 54 66 888
e. info@rolduc.com
header header
Ervaart u onze e-mailnieuwsbrief als ongewenst,
Klik hier om u uit te schrijven / Click here to unsubscribe